Login

Nieuws Bericht

Examens CBR Nijmegen voorlopig vanuit Jan Massinkhal

Door een brand in de nacht van zaterdag 3 december op zondag 4 december is het CBR gebouw aan de Wijchenseweg 2, beschadigd geraakt.

Het CBR heeft inmiddels ervoor gezorgd dat de geplande examens gewoon door zullen gaan. Hiervoor zal worden uitgeweken naar de Jan Massinkhal. Nieuwe Dukenseweg 5, 6534AD Nijmegen.

 

Er is nog geen indicatie hoe lang deze situatie zal duren.

Kamerlid Bashir vraagt steun voor aanpassing WRMRijschoolinstructeurs: kom voor je zelf in actie! Beste rijschoolinstructeur, ! Er is onder jullie veel onbegrip en ongenoegen over de huidige praktijkbegeleiding. Dit is geheel terecht.

Lees meer...
Open gesprek CBR - NAC over nieuwe overeenkomst CBR

Open gesprek Nijmeegse Autorijscholen Combinatie met CBR betreffende nieuwe overeenkomst CBR.

Lees meer...
Nog meer spooknota`s

Helaas worden veel spooknota`s verstuurd door criminelen. Fraudehelpdesk.nl publiceert op haar site een overzicht van bekende spookfacturen.

Lees meer...
Spookfacturen domeinhosting

Regelmatig vallen bij bedrijven brieven op de mat of komen e-mails binnen met een factuur van domeinhosting.nl.

Betaal deze facturen niet! Het zijn spookfacturen bedoelt om u op te lichten. inmiddels hebben 745 bedrijven hiervan aangifte gedaan.

Lees meer...

Nu online

Geen

Over de Nijmeegse Autorijscholen Combinatie

De Nijmeegse Autorijscholen Combinatie, oftewel NAC, is een vereniging van een dikke 80 autorijscholen en verkeerscholen uit Nijmegen en omgeving, alle werkzaam in de oproepplaats Nijmegen, die als groep de belangen van de leden en hun leerlingen te behartigen richting CBR.

Samen staan we sterk en als collectief zijn we een belangrijke gesprekspartner. Wij proberen op een positieve manier het gesprek aan te gaan met het CBR, ministerie, branchorganisaties, belastingdienst, leveranciers enz.. Natuurlijk zijn we ook actief op het gebied van bijscholing WRM en andere cursussen en hebben we bij onze bijeenkomsten vaak gasten die hun visie komen geven.

Ook proberen we door onze traditionele Brunch (op de derde zondag van het nieuwe jaar en geheel gratis voor de leden en hun partner) en de NACdag ( derde vrijdag van september) op een gezellige manier elkaar beter te leren kennen. Samenwerken is het motto, dan staan we sterk.

Bent u als rijschoolhouder actief in Nijmegen of omgeving? meldt u dan aan als lid van onze vereniging. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. U betaald slechts € 90 per jaar inclusief de kosten van de fameuze brunch op een toplocatie. U kunt zich aanmelden door te klikken op lid worden, links in het menu.

 

Rijschool Belangen
Verkeerspro